män från afrika, pommes och systerskap

jag träffade en man igår. han gav mig sitt nummer. bara sådär, det var i kön till pommes fritesen.

och jag tänkte: det är väl själva fan, varför inte bara låta mig äta mina krispiga potatisbitar ifred?

och jag tänkte: synd att jag inte tycker att du är särskilt attraktiv.

och jag tänkte: varför händer detta alltid mig?

och jag tänkte: du ser ju precis ut som min pappa. fast kort.are.

och jag tänkte: varför är det bara kolsvarta män och farbröder som vågar?

och jag tänkte: vad är det hos mig som attraherar just dessa två grupper av män?

och jag tänkte: undrar om de kolsvarta tänker att jag är deras biljett in i det svenska samhället och farbröderna att jag är lite exotisk?

och jag tänkte: jag vill inte. jag vill inte. jag vill inte.

precis då blev mina pommes klara.

och jag gick hem. och tog ut mina aggressioner på min vän. fast det var inte meningen att låta så arg. jag tycker bara att hon förtjänar så mycket mer.

(till J, det blev fel i mitt sms. jag skulle ju skriva att jag hoppades att DET blev bra på praktiken. inte att du blev bra. för det vet jag att du är! ta hand om dig)

(till Slamp-J, du är min bästabästis! massa pussar! jag uppskattar och tycker om dig precis hur mycket som helst även om jag är lite dålig på att visa det just nu!)

snygg socialist manshatar.

det är bara så typiskt. jag höll tillbaka. tänkte inte att det var så allvarligt. att det mest var roligt och att han var söt. men i torsdag låg han på min arm, tittade på mig i timmar. jag frågade vad han tänkte om oss och han sa: vi kan väl fortsätta träffas och se vart det leder. precis så kände jag med och sa: ja, jag pallar inte att det är värsta stora grejen redan nu. han sa: nej, men det är det ju inte. men det kan väl bli?

han ringde i lördags och sa att han ville ses ute. vi skulle ut på varsit galej. av olika anledningar blev det inte av. och på söndagen ville han inte mer.

och jag blir trött. irriterad. arg. besviken. han pushade hela tiden för att vi skulle ses igen. han ringde. han tittade på mig i smyg. fan.

ledsen blir jag inte. det har gått för kort tid. jag har inte hunnit utveckla några enorma känslor. men jag förstår inte. och jag blir sur när han gör sånt drama av allt. det blev ju en stor grej då. piss.

en knytnäve rätt in i manligheten. det är fan i mig vad jag tänker vara i fortsättningen.

jag skiter i allt och tänker att det inte är en slump att tvåsamhet och töntigt börjar på samma bokstav.

och fyra år av katastrofstyre. jag planerar att ta mig upp ur soffan och ut på barrikaderna. enough is enough.


date del III

allt känns bra. till och med underbart.

och din lägenhet var välmatchad. och du vill mest kramas. och hålla om. och du är så himla gullig. du passade sannerligen i bar överkropp, och att stiga upp klockan sex.

det som händer händer.

och dina händer är stiliga.


life still goes on.

och hon har dejtat en massa. och det känns fint. trevligt och fint.

men hon är besviken på valet. polifuckingtik.

piss.

date del II

hon försökte vara tidig för att låta honom komma fram till henne. ja, för det var inte säkert att hon skulle minnas hur han såg ut. två minuter innan var han redan på plats. han var söt. riktigt söt. och hon fick en kram och nervositeten rann av henne.

hon blev bjuden på kaffe och samtalsämnena tog aldrig slut. långpromenad mitt i stadsmörkret. träd och vackra bostadsrättskvarter. svartklubbar. vanliga pubar.

och det var trevligt. det var mysigt. det kändes roligt.


date del 1

och hon hade de lila jeansen på sig. och blev bjuden på date. och det var längesen hon blev så där pirrig och nervös.

och hon tycker att det ska bli riktigt spännande. och hon tänker det som sker det sker. och hon tänker att det inte spelar så stor roll vad som händer efter imorgon kl 19. för hon är glad för att han var söt och gav henne uppmärksamhet.