det där med energi, glädje och engagemang

det där med energi, glädje och engagemang verkar inte vara något som hon pysslar med den här veckan. hon hittar liksom inte riktigt glöden. passionen. det där som brukade vara glädjen. och hon tänker att det kanske är för att hennes kropp envisas med att blöda. det är säkert järn som behöver tillföras på artificiellt vis. men hon blir störd för hon tänker att även om hon börjar tillföra det nu kommer det att dröja ett tag innan det hjälper. det kan vara så att hon bara vill ha lite uppmärksamhet. kanske ta sig en älskare. på det där sättet som de säger i sex and the city. i'm taking a llllover. och det är fint med stockholmsplanerna. hon behöver de verkligen. men det är det där med energi, glädje och engagemang. hon orkar liksom inte med det. hon skjuter upp mailen. och hon skjuter upp livet. och hon vill just nu väldigt gärna vakna på någons arm.

och hon grät framför johanna igår. och det var inte meningen för när hon gråter verkar hon må så mycket sämre än hon gör.

Kommentarer
Postat av: S

Om det inte fixar sig med lllover så kanske de kan kamma in lite glädje med hiphop klubb! Längtar längtar, och tänker på mat och öl och timbuktu och dans i bena hela dagarna.. Puss ses imon! Förrästen har jag fått för mig att du kan gråta vacker, de är nått med alla leende kort..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback